Nou pe Your Market!

Marketing

training_2Odata cu dinamizarea pietei, orice companie cat de mica, are nevoie de servicii de marketing. Aceasta nevoie apare prin cresterea concurentei la nivel de domenii in cadrul pietei si necesita o abordare serioasa din partea specialistilor de marketing si a celor care au tangenta cu acest field.Prin training-urile pe Marketing ne propunem sa aducem informatii noi participantilor, sa ii punem in fata unor situatii concrete, care ii vor ajuta sa faca fata concurentei acerbe.

Management

training_1Strategia de conducere, atat a unei echipe, a fiecaruia personal cat si a unei companii in ansamblu reprezinta modalitatea prin care devenim capabili sa gestionam cu eficacitate atat resursele legate de timp, de bani, oameni sau stari emotionale. Numai printr-o abordare clara si graduala a acestor elemente vom fi in stare sa spunem intr-un tarziu: „Stiu ce inseamna a fi manager”. Trainingurile in acest domeniu deschid usa spre interesanta si captivanta lume a managementului, o lume in care trebuie sa ai talent si cunostinte, o lume plina da satisfactie, dar si de munca, rabdare si chibzuinta.

H.R

training_3Importanta capitalului uman si investitia in acesta, intr-o era in care tehnologia isi spune cuvantul, reprezinta o problema foarte interesanta si intens mediatizata. Noi ne propunem sa punem in evidenta cele mai arzatoare probleme si modalitatea de rezolvare a acestora printr-o serie de teme bine structurate si la subiect.

Vanzari

training_4Felul in care ne facem reclama, modalitatea de vanzare, precum si strategia abordata in vederea pastrarii clientilor reprezinta cheia succesului in mediul business. Numai o abordare corecta a tehnicilor de vanzare in functie de caracteristicile clientului ne pot asigura o finalitate a acestui proces. Prin aceste traininguri pe Vanzari aducem in prim plan elementele principale ale intregului proces in vederea dezvoltarii capacitatii de vanzare a participantilor la aceste  traininguri.

Motivare

training_5Angajatii fericiti sunt bunuri de pret ale unei companii, persoane care aduc in companie energie pozitiva, voie buna si multa cretivitate. Ei reprezinta sufletul organizatiei si puterea acesteia de a-si atinge obiectivele cu maximum de eficienta. Motivarea si relaxarea acestora este foarte importanta, de aceea noi ne propunem sa facem cunoscute participantilor cele mai noi tehnici in acest sens prin abordarea team-buildingului ca metoda optima de motivare si relaxare.