Nou pe Your Market!

Intrebari Frecvente (F.A.Q)

F.A.Q.

Cum ma inscriu?

 • Inscrierea pe platforma YourAcademy este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, folosind aceste butoane, Autentificare Inscriere  care iti apar in partea stanga pe site. Dupa ce intri in contul tau, poti selecta cursurile care doresti sa le urmezi, dupa care ti se va emite factura proforma. Pana la momentul inceperii cursului, va trebui sa achiti taxa, dupa care vei avea acces la curs.

  Pentru a te inscrie la una dintre Bursele MBA existente pe YourAcademy, trebuie sa completezi un formular, motivand totodata dorinta de a participa la aceasta Bursa, urmand sa primesti pe e-mail raspunsul daca ai fost acceptat sau nu. In cadrul Bursei locurile sunt limitate. In momentul in care esti acceptat in cadrul Bursei, vei primi un e-mail cu factura proforma pe care trebuie sa o achiti pana la inceputul Bursei.

Ce inseamna your academy?

 • YourAcademy este o academie de e-learning, care vine in intampinarea dorintelor tuturor de a se forma profesional, de a acumula informatii si de putea fi competitivi in campul muncii. Faptul ca YourAcademy este o academie online, nu ingradaste cursantul sa acumuleze informatiile necesare, sa participe la curs si sa-si insuseasca la fel de bine materiile ca in cadrul unui curs care se desfasoara in sala de clasa. Avantajul participarii la un curs online consta in faptul ca puteti participa la curs de oriunde si la orice ora, totul este sa aveti conexiune la internet.

  YourAcademy este o academie online relativ nou infiintata, care doreste sa va puna la dispozitie o gama larga de cursuri de calitate alese cu grija, predate in ritmul ales de cursant, prezentate intr-o forma si un design optim pentru invatarea la distanta dupa material vizual. Cursurile predate pe YourAcademy sunt atent studiate si aprobate, astfel incat sa fie pe intelesul tuturor si sa usureze munca fiecarui cursant, in momentul in care studiaza materialul didactic.

  Profesorii sunt atent selectionati, astfel incat sa indeplineasca toate criteriile stabilite de comitetul YourAcademy si care sa fie capabili sa satisfaca si cele mai exigente nevoi ale cursantilor.

Cum se desfasoara un curs online?

 • Pentru fiecare curs online, titularul cursului alege o serie de teme obligatorii si facultative pe care trebuie sa le rezolvati si sa le postati pe grupul vostru de discutii din cadrul platformei de e-learning. Rezolvarile exercitiilor pot fi discutate in cadrul seminariilor online, cu ceilalti colegi de curs, sau chiar cu profesorul.

  In cadrul unor cursuri, profesorii pot stabili sa formeze un grup format din minimum 3 cursanti, carora sa le de-a o anumita tema spre rezolvare. Grupul format va trebui sa rezolve tema in colaborare, discutand pe grupul de discutii, dupa care pot uploada tema rezolvata pe platforma, urmand sa fie analizata de catre titularul cursului.

Cine sunt profesorii?

 • Profesorii din cadrul platformei YourAcademy sunt cadre didactice, traineri, reprezentanti ai unor institutii publice precum ITM sau AJOFM sau chiar practicieni cu o experienta bogata in campul muncii, capabili sa tina cursurile de formare profesionala si sa va acorde asistenta pe toata durata cursului prin intermediul mesageriei interne si a forumului destinat fiecarui curs in parte.

Evaluarea finala

 • Evaluarea finala consta intr-un examen grila cu 20 de intrebari cu cate 3 variante de raspuns, dintre care numai  una este cea corecta. Intrebarile sunt stabilite de catre titularul cursului si sunt exclusiv din cadrul materialului didactic predat. Vor fi stabilite doua date de examen pentru fiecare curs, avand posibilitatea sa alegi una dintre cele doua date. Timpul care il ai la dispozitie pentru a rezolva testul final este stabilit de catre profesor in functie de gradul de dificultate al intrebarilor. In cazul in care nu ai reusit sa dai testul intr-una din datele stabilite de catre profesor, poti achita o taxa de re-examinare, avand posibilitatea astfel sa dai evaluarea finala la o data convenabila pentru tine.

  Ai posibilitatea sa ceri o re-evaluare si daca nota obtinuta nu te multumeste, platind o taxa de re-evaluare.

Cum accesez cursurile mele?

 • Dupa ce ti-ai facut cont pe YourAcademy, te-ai inscris la cursul dorit, si platesti factura proforma care ti se trimite pe e-mail, ti se va activa cursul pe platforma de e-learning, dupa care vei putea accesa materialul didactic disponibil pentru acest curs. Poti seta frecventa cursului la o frecventa sau doua pe saptamana, astfel ca depinde de tine perioada in care vei termina cursul.