Nou pe Your Market!

Despre Noi

Misiune

Your Academy este o academie online care ofera cursuri de formare profesionala in regim e-learning. Sistemul de invatare de tip e-learning a inceput sa fie tot mai preferat in randul celor care doresc sa acumuleze cunostinte intr-un anumit domeniu, datorita lipsei timpului liber si a avantajelor oferite de sistemul de studiere online.

Abordarea cursurilor online este o metoda alternativa de a face educatie, iar Your Academy va asigura respectarea unor criterii de calitate in ce privesc aspectele pedagogice, academice, administrative, tehnice. Profesorii sunt atent selectionati, astfel incat sa indeplineasca toate criteriile stabilite de comitetul Your Academy si care sa fie capabili sa satisfaca si cele mai exigente nevoi ale cursantilor. Cursurile predate de acestia respecta o metodologie impusa de comitetul academiei, sunt atent studiate si aprobate, astfel incat sa fie pe intelesul tuturor si sa usureze munca fiecarui cursant, in momentul in care studiaza materialul didactic.

Indrazneste si investeste in formarea ta profesionala. Your Academy iti vine in ajutor punandu-ti la dispozitie cursuri care sa te ajute in dezvoltarea carierei tale profesionale.

 


Valori

Your Academy doreste sa ofere sansa tuturor celor dornici de a se forma profesional, de a acumula cunostinte si de a fi pregatiti din punct de vedere profesional pentru a face fata in campul muncii.
Principiile care ne ghideaza intreaga activitate sunt:

    * Profesionalism
    * Calitatea cursurilor predate
    * Excelenta in ceea ce facem
    * Munca in echipa
    * Responsabilitate
    * Devotament fata de cursanti